Полицията в германската столица е на крак.Берлинската полиция и разследващи органи изучават

...
Полицията в германската столица е на крак.Берлинската полиция и разследващи органи изучават
Коментари Харесай

Полицията в Берлин разследва подозрителен предмет в сграда с руски журналисти

Полицията в немската столица е на крайник.

Берлинската полиция и проверяващи органи учат подозрителен предмет, открит и погубен в сграда в квартал " Щеглиц ", където живее личният състав на съветска осведомителна организация, оповестиха локалните управляващи, представени от Ройтерс и Българска телеграфна агенция.

Предметът е открит през вчерашния ден и проверяващите се пробват да открият, до каква степен рисков е бил той и какви са били претекстовете на причинителите, заяви представител на берлинската полиция.

Полицията и прокуратурата на Берлин съобщиха в взаимно официално съобщение, че подозрителният предмет е " бил погубен на място " от сапьори.

Руското посолство в Берлин съобщи за предотвратяването на " евентуален опит за осъществяване на терористичен акт " против съветските публицисти, живеещи в сградата, благосъстоятелност на посолството. В посочената сграда, с изключение на други публицисти, живеят и чиновници на организация РИА Новости, заяви ТАСС.

" През втората половина на деня прозорецът на един от жилищата е бил строшен от хвърлена от страната на улицата бутилка. След последвалия оглед в ниша на сградата е бил открит подозрителен предмет, състоящ се от огромна туба, напълнена с течност, и с прикрепени към нея със скоч пластмасова бутилка и газова бутилка с жици ", заяви съветското посолство.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР